De Cattery

Cattery Delano Purmerend Brits korthaarSinds juni 2013 hebben wij onze eerste Brits korthaar poezen. We zijn gevallen voor het lieve, aanhankelijke ras en de prachtig mooie koppies. In 2014 zijn we begonnen met onze cattery. Onze cattery naam ‘Delano’ komt van onze eerste twee Brits Korthaar poezen: LAni en NOa, met DE er voor.

Inmiddels hebben we vijf Britten bij ons in huis wonen in de kleuren lilac, blauw, crème en tortie. Onze cattery bevindt zich in Purmerend, ongeveer 20 minuten van Amsterdam vandaan.

Voor ons staat de gezondheid en het welzijn van de katten op de eerste plaats. We willen het daarom ook kleinschalig houden, onze poezen krijgen maximaal 1 keer per jaar een nestje. Verder vinden we het erg belangrijk dat de kittens goed gesocialiseerd worden. We vinden het leuk om naast de bekendere kleuren blauw en lilac ook andere kleuren te fokken. Voorgaande jaren hadden we bijvoorbeeld een nestjes met chocolate tortie, zwart, blauw, crème, lilac tortie, blauw tortie, rood, en chocolate kittens.

Kittens BlissOp 16 juni 2021 is Bliss bevallen van zes prachtige kittens. Op 9 juli 2021 is Belle bevallen van vijf prachtige kittens.Kittens Belle

Inmiddels hebben alle kittens hun gouden mandje gevonden.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.