De Cattery

Cattery Delano Purmerend Brits korthaarSinds juni 2013 hebben wij onze eerste Brits korthaar poezen. We zijn gevallen voor het lieve, aanhankelijke ras en de prachtig mooie koppies. In 2014 zijn we begonnen met onze cattery. Onze cattery naam ‘Delano’ komt van onze eerste twee Brits Korthaar poezen: LAni en NOa, met DE er voor.

Inmiddels hebben we vier Britten bij ons in huis wonen in de kleuren lilac, blauw, cinnamon en chocolate tortie. Onze cattery bevindt zich in Purmerend, ongeveer 20 minuten van Amsterdam vandaan.

Voor ons staat de gezondheid en het welzijn van de katten op de eerste plaats. We willen het daarom ook kleinschalig houden, onze poezen krijgen maximaal 1 keer per jaar een nestje. Verder vinden we het erg belangrijk dat de kittens goed gesocialiseerd worden. Onze kittens groeien met veel liefde op in de woonkamer samen met alle Britten. We vinden het leuk om naast de bekendere kleuren blauw en lilac ook andere kleuren te fokken. Voorgaande jaren hadden we bijvoorbeeld een nestjes met chocolate tortie, zwart, blauw, fawn,  cinnamon, crème, lilac-crème en chocolate kittens.

Op 22 april 2018 is onze Belle bevallen van 6 prachtige kittens in de kleuren black tabby, black tabby white, rood wit, blue ticked tabby.

Lilac katertje beschikbaar